maanantai 23. lokakuuta 2017

Italialainen pasta-jauhelihavuoka


Valmistusaineet
7  dl  (n. 270 g) pennepastaa

JAUHELIHA-TOMAATTIKASTIKE
400  g naudan paistijauhelihaa
1  rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1  tl pizzamaustetta
½  tl suolaa
½  tl mustapippuria
1  tlk (400 g) tomaattimurskaa
2  valkosipulinkynttä

(Tomaattikastike: tomaattimurska, pizzamauste, suola, pippuri ja sokeri sauvasekoittimella sileäksi, en käyttänyt lisäksi valkosipulia)

JUUSTOKASTIKE
2  dl Valio kermaa
3  dl Valio maitoa
1  rkl vehnäjauhoja
1  pussi (150 g) Valio Koskenlaskija® Pizza mozzarella raastetta
¼  tl suolaa
¼  tl muskottipähkinää

Valmistusohje

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

Ruskista jauheliha Oivariinissa ja mausta. Lisää pannulle maustettu tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen 5 min.

Valmista juustokastike. Mittaa kattilaan kerma, maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää juustoraaste ja mausteet.

Kaada puolet kypsästä ja valutetusta pastasta uunivuokaan. Lisää joukkoon puolet jauheliha-tomaattikastikkeesta. Sekoita hiukan. Kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä.

Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti