Tomaattinen tonnikalapasta (Yhteishyvä)
Ainekset
4 annosta
1 prk (185/ 140 g) tonnikalapaloja tomaatti-yrtti (Pirkka)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 prk (400 g) tomaattimurskaa (yrtti)
2 rkl tomaattisosetta
1 rkl fariinisokeria
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
(3 rkl hienonnettua basilikaa)
Lisäksi
200 g pastaa, esim. penne
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit tilkassa öljyä. Lisää joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja -sose. Keitä muutama minuutti.
Mausta fariinisokerilla, suolalla, pippurilla (ja hienonnetulla basilikalla). Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile tonnikala-tomaattikastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti